Home Arrangementen

GPSNoord verzorgt in samenwerking met verschillende accommodaties in Drenthe GPS tochten, welke voeren langs mooie plekjes in Drenthe. Deze activiteiten zijn bij de locaties te boeken.

Eventueel kunnen deze routes worden geboekt in combinatie met ondersteuning van GPSNoord, hierover kunt U contact op nemen rechtstreeks met ons of via de verhuurder.

Op dit moment zijn er GPS-tochten beschikbaar bij; Groeps accommodatie “de Borckerhof” en Restaurant “de Schapendrift”in Orvelte, Landgoed “Timmerholt” in Westerbork, Kampeerboerderij en camping “t Witte Zand” in Meppen en vergaderaccommodatie Buyten in Orvelte.

Vogelwachtertocht

Borckerhof-2006_Logologo_schapendriftEen speurtoct van ca. 7 km  rond en door Orvelte. Met behulp van de GPS loopt u van punt naar punt.

Deze tocht geeft je het gevoel dat je als een vogelwachter nestkastjes gaat controleren. Niet om te kijken of er al eitjes in zitten, maar om leuke puzzeltjes op te lossen. Deze tocht is vooral geschikt om het competitie element tussen groepen te insperen. Wie legt deze puzzel tocht het beste af. De snelste tijd wil nog niet zeggen dat je het er als beste hebt afgebracht.

Deze tocht is te combineren met een arrangement bij restaurant 'de Schapendrift' in Orvelte.

 

Lammetjestocht

Borckerhof-2006_Logolammetjestocht_onderweglogo_schapendriftEen korte maar leuke wandeling van ca. 2,0 km, deze route is zeer geschikt voor families met kinderen tot 8 jaar. De GPS-ontvanger wijst u de weg en onderweg worden er enkele eenvoudige puzzels opgelost.

Een eventuele buggy of kinderwagen kan mee, houdt er echter wel rekening mee dat de route over zand- en bospaden gaat.

Deze tochten is te combineren met een arrangement bij restaurant 'de Schapendrift' in Orvelte.

 

Herderstocht

Borckerhof-2006_Logologo_schapendriftherdertocht_onderwegEen wandeling van ca. 4,5 km. over de velden rond Orvelte. Met behulp van de GPS loopt u van punt naar punt door het omliggende prachtige landschap van Orvelte.

Deze tocht voert u o.a. langs houtwallen, een prachtige oude wilg, heidevelden en misschien ontmoet u zelfs de schaapherder met zijn kudde. Dat blijft een fantastische ervaring voor zowel jong als oud. Ook bij deze tocht lost u al puzzelend de code van het slot, wat de schatkist afgesloten houdt, op.

Deze tochten is te combineren met een arrangement bij restaurant 'de Schapendrift' in Orvelte.

 

Jagertocht

Borckerhof-2006_Logologo_schapendriftjagertocht_onderwegEen wandeling van ca. 7 km  over de velden rond Orvelte. Met behulp van de GPS loopt u van punt naar punt door het omliggende prachtige landschap van Orvelte.

Deze tocht geeft je het gevoel dat je als een jager rond Orvelte loopt, dit keer niet op zoek naar wild om te schieten, maar naar aanwijzingen waarmee code van het slot van de schatkist gekraakt kan worden.

Deze tocht is te combineren met een arrangement bij restaurant 'de Schapendrift' in Orvelte.

 
Buienradar
24 - 5 - 5